Powerpoint presentatie laten maken


Wilt u een PowerPoint presentatie maken en u weet niet waar u moet beginnen?

Stuur uw grove presentatie naar mij toe en ik zorg dat de PowerPoint presentatie geheel conform uw bedrijfsfilosofie / huisstijl komt te staan.
U hoeft daar verder niet meer naar om te kijken. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het maken en verfraaien van PowerPoint presentaties, huisstijlen en webdesign. Het opsturen via de mail is al genoeg, dat scheelt alweer een hoop tijd.


NEEM DIRECT CONTACT OP

Creative Precision staat voor snelheid, creativiteit, nauwkeurigheid, enthousiasme en betrouwbaarheid

  • Creative Precision maakt voor u d√©¬†PowerPoint presentatie op maat.
  • Ik zorg voor de consistentie van de opmaak bij het gebruik van de bedrijfs-template en/of bestaande PowerPoint presentatie, al dan niet gebruik makend van illustratie | infographic en/of fotomateriaal.
  • Ik ontwerp PowerPoint templates en PowerPoint huisstijlen geheel in de sfeer van uw bedrijfsfilosofie.

PowerPoint is een slide show presentatieprogramma. Een PowerPoint-presentaties kan uit een aantal pagina's of "dia's" bestaan. Dia's kunnen tekst, afbeeldingen, geluid, films en andere elementen, zoals vlakken of bewegende vormen, bevatten. De PowerPoint presentatie kan worden afgedrukt of live weergegeven worden op een scherm.


Vandaag aanleveren is bijna altijd dezelfde dag weer retour en als dat niet lukt, omdat de omvang van de presentatie te groot is, dan de volgende morgen voor 09.00 uur in uw mailbox.


NEEM DIRECT CONTACT OP


Klanten die u voor gingen


NEEM DIRECT CONTACT OP